Liefdadigheidsproject 2024
in samenwerking met stichting Al-Yateem

Help jij weeskinderen aan een warme, uitnodigende plek.

We hebben plannen om een warme en gastvrije plek op te zetten waar een groot aantal weeskinderen terechtkan. Hier kunnen ze niet alleen na schooltijd extra begeleiding en bijlessen krijgen, maar ook deelnemen aan allerlei leuke activiteiten.

Een warme en gastvrije plek voor weeskinderen

Denk bij deze activiteiten aan leuke knutselprojecten, verschillende spelletjes en het ontwikkelen van computervaardigheden. Het is echt belangrijk dat we van plan zijn om alle lessen op video op te nemen. Zo kunnen zelfs leerlingen die niet in de buurt wonen, toch profiteren van wat we te bieden hebben.

In samenwerking met stichting al-Yateem

Dit is het derde liefdadigheidsproject dat wij uitvoeren in samenwerking met Stichting al-Yateem.

100 weeskinderen

In 2022 hebben we al ruim 100 weeskinderen in de omgeving van Marrakesh voorzien van fietsen om de afstand naar onderwijs te verkleinen.

987+ donateurs

Al meer dan 987  donateurs zijn je voorgegaan.

Voor dit ambitieuze project is jouw steun onmisbaar

Samen kunnen we een aanzienlijk verschil maken in het leven van deze kinderen.Laten we samenwerken om dit initiatief tot een groot succes te maken!

Streefbedrag:
€15.000

Benieuwd naar wat wij al hebben gedaan met jouw hulp?

In het schooljaar 2022/2023 hebben we een totaalbedrag van €11.422 ingezameld, waarmee we een belangrijke bijdrage hebben kunnen leveren aan de onderwijsbehoeften van de leerlingen.

Draag jij ook bij aan deze blije gezichten?

Samen kunnen we een aanzienlijk verschil maken in het leven van deze kinderen.Laten we samenwerken om dit initiatief tot een groot succes te maken!