Studenten

Ons laatste event

Blijf op de hoogte van de volgende events!

Word een betere student

Ontwikkel vaardigheden als plannen en organiseren, zodat je effectief kunt studeren. Wij bieden we je begeleiding om je prestaties naar een hoger niveau te tillen.

undraw_exams_re_4ios (1)

Werk samen met anderen

Ontdek het belang van samenwerking en de kracht van teamwerk. Leer effectief communiceren, compromissen sluiten en de unieke bijdrage van elk teamlid waarderen. Je doet zo waardevolle ervaring op jou helpt bij succes in een professionele omgeving.

Maak waardevolle connecties met andere studenten en professionals

Investeer in je toekomst door een netwerk van waardevolle contacten op te bouwen. Leer hoe je effectief kunt netwerken en relaties kunt opbouwen met medestudenten en professionals in jouw vakgebied. Wij bieden jou de mogelijkheid om te netwerken en contacten te leggen die je helpen bij je carrièreontwikkeling.

Doe relevante werkervaring op

Zet de eerste stap richting je droombaan door waardevolle werkervaring op te doen via stages en bijbaantjes. Ontdek kansen om je vaardigheden toe te passen in een professionele omgeving en bouw een cv op dat werkgevers zal aanspreken. Wij ondersteunen jou bij het vinden van relevante werkervaring die aansluit bij jouw interesses en carrièredoelen.

Solliciteer met succes

Vergroot je kansen op succesvolle sollicitaties door je sollicitatievaardigheden te verbeteren. Leer hoe je jezelf effectief kunt presenteren aan potentiële werkgevers en hoe je jezelf kunt onderscheiden van andere sollicitanten. Wij bieden we begeleiding en workshops om je te helpen je voor te bereiden op een succesvolle sollicitatie.

undraw_interview_re_e5jn (1)

Reflecteer op jezelf en blijf groeien

Reflecteer op je ervaringen en streef naar persoonlijke ontwikkeling. Leer van zowel je successen als je uitdagingen, en gebruik die inzichten om te groeien als student en als individu. Wij helpen je om zelfreflectie te omarmen als een krachtig hulpmiddel voor groei en ontwikkeling.

Maak je klaar voor de toekomst

Volg workshops en trainingen die je voorbereiden op je carrière. MDTP helpt je op weg!